Фото: Погледнете што носи Јелена Розга под белото фустанче

Loading...

Можеби во текот на шоуто ретко кој можеше да го тргне погледот од деколтето на Емина Јаховиќ, но кога на сцената застана Јелена Розга, публиката доби уште едно пријатно изненадување.Можеби во текот на шоуто ретко кој можеше да го тргне погледот од деколтето на Емина Јаховиќ, но кога на сцената застана Јелена Розга, публиката доби уште едно пријатно изненадување.
Хрватската пејачка, како специјална гостинка на вечерта, испеа две песни од нејзиниот последен албум, а на првото појавување на сцената излезе во провиден бел фустан, налик на неглиже, кој припиен на нејзиното тело откриваше сѐ што таа носеше под него. А, тоа не беше многу, напротив, само бело боди кое го целосно го откриваше нејзиното цврсто и згодно тело.

За вториот настап Розга одбра многу поелегантен и попристоен фустан, но затоа пак, уште еднаш привлече внимание, овој пат со специјалните сценски ефекти. Имено, додека таа ја изведуваше песната „Циркуз“, на сцената „врнеше дожд“. Иако тоа веќе беше направено и на американскиот „Икс-фактор“ кога Ријана гостуваше, сепак, беше вистинско освежување на шоуто.Можеби во текот на шоуто ретко кој можеше да го тргне погледот од

loading...
Loading...