Фото: Погледнете зошто не треба да ги имате родителите на Фејсбук!

Loading...

Да ги имате родителите на Фејсбук, и не е баш некоја паметна идеја.Оваа девојка веруваме дека се покајала затоа што го има својот татко како пријател на Фејсбук. Не секогаш, родителите се горди на она што го објавуваме на Фејсбук.
Погледнете ја фотографијата и дознајте зашто не треба да ги имате вашите родители на Фејсбук.
Па, доколку ги имате по ова фотографија ќе посакате да ги избришете :)Оваа девојка веруваме дека се покајала затоа што го има својот татко како пријател на Фејсбук. Не секогаш, родителите се горди на она што го објаву

loading...
Loading...