Фото: Покрај тоа што е одличен пејач, тој е и риболовец

Loading...

Освен тоа што го бидува како музичар, композитор и за пејач, Жељко го покажа и својот нов талент!Освен тоа што го бидува како музичар, композитор и за пејач, Жељко го покажа и својот нов талент!
Жељко Јоксимовиќ се пофали на „Твитер“ дека за првпат се впуштил во риболовни авантури. Почетничка среќа или природен талент, тој улови туна од 35 килограми.
Повеќе на ТЗМ.МКОсвен тоа што го бидува како музичар, композитор и за пејач, Жељко го покажа и својот нов талент!

loading...
Loading...