Фото: Поради неа ја остави Ријана

Loading...

По разделбата со популарната поп пејачка, утеха пронајде во оваа убавица.
Крис Браун после прекинувањето на врската со Ријана, започна нова љубовна романса со младата манекенка Каруече Трен која многу брзо стана интересна за медиумите бидејќи за нејзиното минато речиси ништо не се знае.
Тој ужива во прегратка на оваа убавица – пишуваат медиумите. Судејќи по неговите скандалозни животни моменти, со сигурност може да кажеме дека не се знае колку Крис ќе се задржи покрај неа, бидејќи е познато дека секогаш и се враќа на Ријана.
 По разделбата со популарната поп пејачка, утеха пронајде во оваа убавица.
Крис Бр

loading...
Loading...