ФОТО: Поради огромните гради на бремената ѕвезда на Гранд никој не го забележа стомакот!

Loading...

Натпреварувачката на „Ѕвездите на Гранд“ бујната Дуња Поповиќ е бремена, но не сака да открие кој е татко на детето.Сега објави фотографија на која се гледа нејзиниот труднички стомак.
Меѓутоа, Дуња има огромни гради, па никој не го забележа стомачето на фотографијата поради раскошното деколте.
Сега објави фотографија на која се гледа нејзиниот труднички стомак.
Меѓутоа, Дуња има огромни гради, па никој не го забележа стомачето на

loading...