Фото: Поради ваквата маска за „Ноќта на вештерките“ се добива отказ од работа

Loading...

Тоа беше маска која го навлече бесот на многумина. 22-годишната Алиша Ен Линч од Мичиген, без да претпостави која лавина од емоции, закани и гнев ќе ги предизвика, за Ноќта на вештерките се маскираше како жртва на бомбардирањето на  Бостонскиот маратон во април.Уште понепромислено, фотографијата каде Алиша е облечена како тркач со лажна размазана крв, таа самата си ја постави на „Инстаграм“ и „Твитер“.
За да биде нејзината глупавост уште поголема, таа неодамна на истите социјални мрежи поставила и фотографија од нејзината возачка дозвола, по што разбеснетите твитерџии веднаш почнале да ѝ праќаат закани, а многумина пратиле писма и до нејзините родители.
Покрај мирот, Алиша оваа лоша шега ја чинеше и нејзината работа.Уште понепромислено, фотографијата каде Алиша е облечена како тркач со лажна размазана крв, таа самата си ја постави на „Инстаграм“ и &

loading...
Loading...