Фото: Порно ѕвезда била крвнички претепана од нејзиното момче

Loading...

Порно ѕвездата Кристи Мек вели дека во месец август, била нападната од страна на нејзиното поранешно момче „Воена машина“. Таа во понеделникот постираше слики од нејзиното закрепнување од повредите, кои ги доби нејзиното поранешно момче, инаку MMA борец.
Мек истовремено ги објави слики на профилите на Твитер и Инстаграм, во кои беше прикажано нејзиното лице два дена по инцидентот, две недели по инцидентот, 4 недели по инцидентот и од саботатата вечерта, кога таа присуствуваше на добротворен настан. Ѕвездата имаше повреди на лицето, скршен нос, скршен заб, фрактура на ребро и оштетувања на црниот дроб.  Таа во понеделникот постираше слики од нејзиното закрепнување од повредите, кои ги доби нејзиното поранешно момче, инаку MMA борец.
Мек ист

loading...
Loading...