ФОТО: Познатиот актер КОНЕЧНО почна да личи на себе

Меколи Калкин, кој е познат по улогата во филмот „Сам дома“, со текот на годините се трансформираше и се доведе до пропаст.Тој сосема пропадна и изгледаше навистина запуштено, па медиумите и пријателите мислеа дека тој е болен или зависен од дрога.
Но очигледно младиот актер реши дека е време да преземе нешто, па еве кој е исходот.
Тој сосема пропадна и изгледаше навистина запуштено, па медиумите и пријателите мислеа дека тој е болен или зависен од дрога.
Но очигледно

Пронајдете не на следниве мрежи: