Фото: Преку оглас го продава својот избирачки глас за 2000 евра!

Се ближат парламентарните избори во Србија. Партиите почнаа кампања за да добијат што повеќе гласови, но јавна продажба на гласот, преку оглас, мора да се признаеме дека е реткост. Така еден државјанин на Србија одлучил својот глас на претстојните избори да го продаде за 2000 евра!
За да ги убеди партиите дека нема да ги излаже, подготвен е да го слика својот глас, а нацртал и како ќе изгледа кругот на листот. Така еден државјанин на Србија одлучил својот глас на претстојните избори да го продаде за 2000 евра!
За да ги убеди партиите дека нема да

Пронајдете не на следниве мрежи: