Фото: Прочитајте го писмото кое мајката му го напиша на својот геј син- писмо што го насмеа целиот свет!

Loading...

Зак Гибсон е тинејџер кој на својот Фејсбук профил објави дека е геј, а потоа го објави и писмото односно подршката од својата мајка.Фотографијата од писмото се прошири низ целиот свет. Имено, мајката целосно го подржува својот син, и ветува дека ќе биде покрај него секогаш и во сите околности, но она што неа ја загрижува се „многуте празни чаши и шишиња во неговата соба, кои тој мора да ги фрли во ѓубре, пред да се соберат мравки“.
Зак подоцна коментираше како не може да верува дека фотографијата со писмото од неговата мајка се прошири низ целиот свет за краток рок!
 Фотографијата од писмото се прошири низ целиот свет. Имено, мајката целосно го подржува својот син, и ветува дека ќе биде покрај него секогаш и во

loading...
Loading...