Фото: Продавницата на чудата во која завршуваат изгубените куфери-купуваш прстен за 20 евра а вреди 20.000

Многупати се случило багажот да го заборавиме на аеродромот, а потоа никогаш да не успееме да го најдеме. Во Алабама постои трговски центар с

Пронајдете не на следниве мрежи: