Фото: Пронајдена е Ева која ја бараше заљубениот Владимир преку радио

Loading...

Екипата на Курир ја најде Ева, која ја бараше заљубениот Владимир преку белградско радио.Средбата траела 5 минути, кои очигледно биле многу значајни за двајцата.
Станува збор за слатката Ева Скендеровска, одлична актерка во Театар Комедија. Таа е ќерка на Валентино Скендеровски.
Во изјава за Курир таа вели:
-Станува збор за Црногорец кој го запознав во метро додека одев на гости кај тетка ми. Не запозна една другарка. Нашата средба траеше кратко, само се запознавме и кратко разговаравме. Овој повик за мене беше големо изненадување, вистински шок, вели Ева за Курир.

На прашањето дали ќе одговори на повикот и дали ќе се согласи на уште една средба, Ева за вели дека се уште е во шок и дека сака да исконтактира со него, само малку да се смират емоциите.
За потсетување на утринска програма на српското радио РадиоС, Владимир од Њујорк ја бараше Македонката Ева која ја запознал во метро.Средбата траела 5 минути, кои очигледно биле многу значајни за двајцата.
Станува збор за слатката Ева Скендеровска, одлична актерка во Теат

loading...
Loading...