Фото: Пронајдена е змија со две глави!

Loading...

Змијата била долга околу еден метар. Била сива и имала црвени линии во должина на телото. Устата на двете страни се отворала истовремено.Еден кинез од провинцијата Хубеи пронашол змија во својата продавница која има по една глава на двете страни од телото.
„Змијата беше долга околу еден метар. Беше сива и имаше црвени линии во должина на телото. Устата на двете страни се отвораше истовремено. Ја заробив и ја ставив во тегла, но кога видов дека умира, ја ослободив и ја фрлив надвор“ – раскажа Кинезот.
Човекот не ја убил змијата иако според верувањата во Кина, се смета дека двоглавата змија е лош предзнак и дека носи несреќа и пропаст.
Инаку експертите сметаат дека мутираното чудовиште влегло во населеното место по големите поројни дождови кои го погодиле подрачјето Хубеи.Еден кинез од провинцијата Хубеи пронашол змија во својата продавница која има по една глава на двете страни од телото

loading...
Loading...