Фото: Пронајдени коски од деца кои наставниците ги претепале до смрт

Loading...

Истражувачи од Универзитетот Јужна Флорида на импровизиран гроб пронашле коски за кои се верува дека припаѓале на деца кои се обиделе да побегнат о

loading...
Loading...