Фото: Пронашле скелет од гигантска раса на човек, долг 5 метри!

Loading...

Пронаоѓачот на провокативни вести и продуцент на Xpeditions TВ Џери Вилс, пренесува еден настан кој што се случил уште во 1997 година во Атина.Всушност, при ископувањата на тунелот кои биле потребни за изградба на метро, градежните работници, наишле на огромна просторија. Се утврдило дека станува збор за гроб, во кој пронашле тело долго околу пет метри.
На сите работници кои работеле на тунелот, им било наредено да го напуштат местото, а на нивно место влегле луѓе кои пристигнале со камиони и црни комбиња.
Откако заминале, гробот бил испразнет, а големиот скелет се разбира веќе не бил на истото место.

Извор: Ufodigest.comВсушност, при ископувањата на тунелот кои биле потребни за изградба на метро, градежните работници, наишле на огромна просторија. Се утврдило дека

loading...
Loading...