Фото: Прославен 16-ти роденден на една од кандидатките во X Фактор

Loading...

Роденденската прослава на Теодора Спаравало од групата 4U на Кристина, ја надополни и Маринела заедно со нејзината мајка Слаѓа Делибашиќ.Теодора Спаравало од групата 4U на Кристина, ја  го прослави својот 16-ти роденден, а на забавата дојде и нејзината најдобра другарка од натпреварувањето, Маринела Џогани, која минатата недела на одлука на жирито го напушти Х Фактор.

Продукцијата и натпреварувачите ја изненадија Теодора со нејзината омилена торта , а славеничката својата роденденса желба не сакаше да ја открие, за да не би го расипала нејзиното остварување.

 

Роденденската прослава н Теодора ја потполни Маринела заедно со нејзината мајка Слаѓа Делибашиќ.Теодора Спаравало од групата 4U на Кристина, ја  го прослави својот 16-ти роденден, а на забавата дојде и нејзината најдобра другарка од натпр

loading...
Loading...