Фото: Провокација: Вељко Ражнатовиќ уринира по графитите на Гробарите!

Зад Вељко, на фотографијата јасно се гледаат графитите на навивачките подгрупи на Гробарите од Нови Сад. Синот на фолк пејачката Цеца Ражнатовиќ, Вељко на неговиот Фејсбук профил објавил фотографија со мошне вулгарен коментар, очигледно уринира по графитите на навивачите на Партизан, на ѕидот. 

Зад Вељко, на фотографијата јасно се гледаат графитите на навивачките подгрупи на Гробарите од Нови Сад. Синот на фолк пејачката Цеца Ражнатовиќ, Вељко на неговиот Фејсбук профил објавил фотографија со мошне вулгарен коментар, очигледно уринира по граф

Пронајдете не на следниве мрежи: