Фото: Провокативниот фитнес-модел Марија Нацева позираше со македонското знаме

Марија Нацева е една од најпознатите интрукторки по фитнес во Македонија. Оваа актрактивна убавица неодамна беше дел од од новиот видеоспот на Ламб

Пронајдете не на следниве мрежи: