Фото: Првата брачна ноќ на Сораја

Loading...

Првата брачна ноќ на Сораја.Сораја редовно објавува фотографии на социјалните мрежи…
Секако и овој пат во преден план беше нејзиното совршено деколте…
Но, она што привлече внимание не беше деколтето туку описот на фотографијата…
Таа под сликата напиша „Првата брачна ноќ“…
 Сораја редовно објавува фотографии на социјалните мрежи…
Секако и овој пат во преден план беше нејзиното совршено деколте…
Но,

loading...
Loading...