Фото: Путин си прави „селфи“ фотки во Сочи

Loading...

Познатиот руски претседател Владимир Путин, ги посети спортистите на Канада кои настапуваат на Олимпијадата во Сочи. Неговата посета беше дочекана

loading...
Loading...