Фото: Раскошните гради на Кејт излегуваа од сите страни…

Веројатно Кејт Аптон и Џастин Верландер се повторно заедно.
Папараците ги забележаа додека заедно уживаа на романтичен и релаксирачки одмор

Пронајдете не на следниве мрежи: