Фото: Разликата меѓу Victoria’s secret и Dove

Loading...

Секојдневно сме „бомбардирани“ од разни реклами за продукти кои разубавуваат и помагаат за поубав изглед или барем за поубаво чувство. 
Едни од водечките фирми во оваа област се Victoria's secret и Dove. Која е разликата помеѓу нив?
Погледнете и самите… 
И пишете ни која фирма ја преферирате… :)Секојдневно сме „бомбардирани“ од разни реклами за продукти кои разубавуваат и помагаат за поубав изглед или барем за поуба

loading...