Фото: Реакцијата на Елена Ристеска за монструмот од Битола

Loading...

„Знаете дека ретко реагирам и коментирам, ама ова не згрози!!! Значи на вакви луѓе би им забранила да дишат!!! Додека сите познати и непознати се сликаат против еутаназија на бездомни кучиња позирајќи со своите миленици, луѓе како овој ладнокрвно си го убиваат сопственото милениче… Некој нему да му го направи ова треба!!! L жалосно…“
Вака реагираше Елена Ристеска на својот Фејзбук профил, по објавувањето на вознемирувачкото ВИДЕО каде може да се види како еден битолчанец најпрво го претепува своето куче и на крај го фрла од прозорецот. 
„Знаете дека ретко реагирам и коментирам, ама ова не згрози!!! Значи на вакви луѓе би им забранила да дишат!!! Д

loading...
Loading...