Фото: Реновирал стара искршена ПРИКОЛКА, кога ќе видите каква е СЕГА, никогаш не би посакале да излезете од неа!

Loading...

Оваа камп приколка е направена во 1973. година. Како одминувало времето, така и таа понала да се уништува. Но, наместо да заврши на отпад, добила н

loading...
Loading...