Фото: Режисерот на „Killing me softly“ ја силувал својата ќерка од нејзината 8-ма година

Loading...

Режисерот на легендарниот видеоспот од 90-тите години на групата „Д Фуџис” за песната „Килинг ми софтли”, Чарлс Мекги, ја силувал својата ќерка Азиза Кибиби од нејзината осма година, за да создаде „чистокрвна линија”.Веројатно на сите добро ви е позната песната „Килинг ми софтли“ со легендарниот видеоспот од 90-тите години на групата „Д Фуџис”, чиј режисер беше Чарлс Мекги.
Токму тој, режисерот на оваа позната песна ја силувал својата ќерка Азиза Кибиби од нејзината осма година, за да создаде „чистокрвна линија”.
Повеќе на ТЗМ.МКВеројатно на сите добро ви е позната песната „Килинг ми софтли“ со легендарниот видеоспот од 90-тите годин

loading...
Loading...