Фото: Ријана нападната во Лондон

Loading...

Овој викнед, Ријана ја претстави својата прва модна колекција во Лондон. По завршувањето на шоуто, заедно со своите манекенки, Ријана замина во клубот „The Box“, за да го прослави важниот настан. Но пред влезот во клубот, се случил непријатен настан. Непознато момче почнало да прави бука, довикувајќи погрдни зборови, упатени кон Ријана, за нејзината врска со Крис Браун. Потоа, момчето фрлило стаклено шише кон неа. Шишето ја погодило пејачката во коленото, и таа веднаш побарала медицинска помош, а британските папараци успеаа да го сликаат крвавото колено. 
Извор: dailynews.comОвој викнед, Ријана ја претстави својата прва модна колекција во Лондон. По завршувањето на шоуто, заедно со своите ма

loading...