Фото: Ријана повторно гола!

Loading...

Дека за Ријана не е проблем да ги покаже своите атрибути се покажа одамна, но пејачката се повеќе покажува дека  нема намера да застане со фотографирање на своето тело и поставување на интернет. Овој пат, заносната Ријана во прв план ја стави својата задница. Всушност верувале или не таа сакала да ги покаже нејзините нови чизми. Со фотографијата и се заблагодарува на дизајнерката Мијучија Прада, која ги направила овие уникатни чизми.
„Болесни Прада чизми по мерка за мене и мојата задница! Мијучија, ти си закон! Ти благодарам..“ напишала пејачката.
Гледајќи ја оваа одлична глетка единствено што можеме да кажеме е „ Не, Ријана ние ти благодариме тебе“.
Дека за Ријана не е проблем да ги покаже своите атрибути се покажа одамна, но пејачката се повеќе покажува дека  

loading...