ФОТО: Ријана повторно ја испровоцира јавноста

Американските медуими јавија дека плакатот за новиот парфем на Ријана треба да се поставува на места каде што децата не би можеле да го видат, со причина дека е премногу провокативен.На фотографија се гледа како Ријана седи гола на подот со нозе кренати и потпрени на шишенцето од парфемот.
Тим експерти се појавија со објаснување дека на сликата всушност нема ништо страшно, но фактот дека таа е гола и со кренати нозе, може да сугерира на секс.
Останува да видиме каде ќе ги стават плакатите на Рири и нејзиниот нов Rogue парфем.На фотографија се гледа како Ријана седи гола на подот со нозе кренати и потпрени на шишенцето од парфемот.
Тим експерти се појавија со обј

Пронајдете не на следниве мрежи: