Фото: Родено бебе со три нозе!

Loading...

Шок за родителите откако дознале дека нивното родено бебе има три нозе. Малдите родители доживеале шок откако приметиле дека нивната мала ќерка е родена со три нозе. 
Случајот е регистриран во Кина. На почетокот девојчето имал мал израсток на половината, кој набрзо се развил во трета нога, пишуваат странските медиуми. 
Родителите собираат донации за хируршка интевнеција, за да и помогнат на својата мала ќерка да има нормален живот како секое нормално дете во светот.
Ова не е прв случај во Кина на родено дете со три нозе.
Минатата година било пронајдено напуштено мало дете кое исто така имало развиена трета нога. 
Докторите во Кина се уште истражуваат за појавата на трета нога кај малите новродденчиња во Кина. Малдите родители доживеале шок откако приметиле дека нивната мала ќерка е родена со три нозе. 
Случајот е регистриран во Кина. На поче

loading...
Loading...