Фото: Роналдо се буди со песните на Цеца?!

Loading...

На илјадниците фанови на Цеца им се приклучи и Кристијано Роналдо, еден од најдобрите фудбалери на светот. Веројатно имал прилика да ги слушне нејзините песни од некој од колегите фудбалери кои потекнуваат од бившите југословенски простори, па не можел да одолее, а оттогаш постајано се буди со песните на Цеца?

Во секој случај тој си покажа јасно и гласно кој диск му е омилен од саканата пејачка, како и традиционалниот српски поздрав со дигнати три прсти!

 

Сигурно дека веста многу ќе ги израдуваше фановите на Цеца, доколку не стануваше збор за една многу јака фотомонтажа, која е направена од оваа оригинална фотографија. Веројатно имал прилика да ги слушне нејзините песни од некој од колегите фудбалери кои потекнуваат од бившите југословенски простори, па не можел д

loading...
Loading...