ФОТО: Сајт за возрасни спонзор на фудбалски клуб

Ратерфорд Рајдерс, фудбалски клуб од Кент, за кој настапуваат студенти, долго време се мачеше да најде спонзор.Поради тоа тие се одлучиле да се пошегуваат, па на предната страна на дресовите ставиле лог на интернет сајт за возрасни.
Кога луѓето од „ПорнХуб“ сајтот дознале за ова, решиле да го спонзорираат клубот. Сепак, Универзитетот во Кент ја стопирал ваквата акција со закана дека ќе го суспендира тимот.
-Спортскиот одел на Универзитетот во Кент никогаш не би ги поддржал ова спонзорство бидејќи е потполно несоодветно. Со клубот е разговарано и нема да му биде дозволено да носи дресови со ваков натпис, вели Мартин Херема од Универзитетот во Кент.Поради тоа тие се одлучиле да се пошегуваат, па на предната страна на дресовите ставиле лог на интернет сајт за возрасни.
Кога луѓето од &b

Пронајдете не на следниве мрежи: