Фото: Самарџиски почна да ги „освојува“ кошевите во Јесенице

Највисокиот наш кошаркар, Предраг Самарџиски, успеа да „освои“ еден од обрачите од кошевите во салата во словенечкиот град.Највисокиот наш кошаркар, Предраг Самарџиски, успеа да „освои“ еден од обрачите од кошевите во салата во словенечкиот град, пренесува Екипа.мк.
Ова е втор пат за време на подготвителниот период, како Самарџиски успева да најде решение за кошевите.
Претходно ја скрши и таблата непосредно пред стартот на пријателскиот натпревар со Шпанија изминатиов месец.
Највисокиот наш кошаркар, Предраг Самарџиски, успеа да „освои“ еден од обрачите од кошевите во салата во с

Пронајдете не на следниве мрежи: