Фото: Самозаљубеност или одлична финта? – Лила уште еднаш изненади со својата оригиналност

Loading...

Некој тоа го викаат самозаљубеност, други мерак, трети одлична финта, а некои пак тинејџерски потег…Како и да е, македонската водителка Лила уште еднаш изненади со својата инвентивност и оригиналност. Си направи чанта со своја фотографија. На црвената чантичка на Лила се наоѓа токму таа во една прилично згодна поза…

Вчера на фејсбук објави фотографија на која се гледа како таа е подготвена за нови ноќни авантури низ скопските дискотеки, а притоа во раце ја има несекојдневната чантичка. Нејзиниот коментар е : слику своју љубим…
Еве како изгеда чантичката на Лила:

 Извор: РепубликаКако и да е, македонската водителка Лила уште еднаш изненади со својата инвентивност и оригиналност. Си направи чанта

loading...
Loading...