Фото: СДСМ се распаѓа

Loading...

Деструкцијата и антидржавното однесување ја доведе СДСМ до распаѓање – за тоа говори и светлечката, односно висечката таблата на ОО на СДСМ во Центар која виси на „клинец“ и се потпира на таблата на ВМРО-ДП за да не падне.Фотографијата е објавена на Фејсбук страната „Шетај Бранко“ со наслов: Сè им се распаѓа.
Под фотографијата може да се видат коментари од типот:
„Откако Зекири стана член на Извршен и таблата реши сама да падне“
„Леле, изгледа веќе ни шајките не може да го поднесат Заев“
„Проекција на резултатите од изборите на 11 декември 2016“
„Ееее и тие се распаднааа целата банда на СДСМ“
„Налик на пустошот и затворените фабрики што го оставија во времето на нивното владеење, единствените споменици и рушевини кои тие ги направија за време на криминалната транзиција немо сведочат за нивната немоќ“
Исто така, во меѓувреме од Фејсбук страната Шетај Бранко објавија уште четири фотографии од „падот на СДСМ“ со наслов: СДСМ ПРОПАЃА, ТОА МИ СЕ ДОПАЃА!
Фотографијата е објавена на Фејсбук страната „Шетај Бранко“ со наслов: Сè им се распаѓа.
Под фотографијата може да се ви

loading...