Фото: СДСМ се врати на улица, со повторен обид да и наштети на државата

Loading...

Опозиција повторно е на улица, повторно истата приказна, бунтови, отпори, повторно во одбрана на криминалот и повторно работејќи против интересите на државата.Го бранеа затајувачот на данок Рамковски, го бранеа криминалното работење на Заев во Струмица за потоа истиот тој Заев да пробува да прави државен удар на 24ти Септември и да ја минира Македонија на политички план и да го брани милионскиот криминал на Шиповиќ.

Прашање е со кој образ опозицијата повторно излегува да си ги брани интересите после шлаканицата која што ја доби од народот на последните избори. Толку ли не сфаќаат дека само со работа, проекти, со одење меѓу луѓето за да се слушнат нивните проблеми може да се освои власта.
Времето на голата реторика, салонските политичари и криминални работења заврши.Го бранеа затајувачот на данок Рамковски, го бранеа криминалното работење на Заев во Струмица за потоа истиот тој Заев да пробува да прави државен

loading...
Loading...