Фото: Сè на мегдан: Голиот задник на Кардашијан „го стави во сенка“ концертот на нејзиниот сопруг!

Loading...

Ријалити ѕвездата Ким Кардашиан уште еднаш го запрепасти светот со изборот на модни комбинации кои се почесто се шокантни.
Овојпат по повод

loading...