Фото: Се омажи Гога Секулиќ

Loading...

Пејачката Гога Секулиќ предизвика вистински хаос на Инстаграм откако објави фотографија со бурма и црвена роза, па сите протолкуваа дека тоа е знак оти се омажила со своето момче Урош Домановиќ.Врз основа на објавената фотографија на нејзиниот Инстаграм профил може да заклучиме дека Гога тајно се омажила со своето момле Урош Домановиќ.
Секако, веднаш следеа честитки и сите на Гога и нејзиното 15 години помладо момче им посакаа многу среќа.
Врз основа на објавената фотографија на нејзиниот Инстаграм профил може да заклучиме дека Гога тајно се омажила со своето момле Урош Домановиќ.

loading...