Фото: Се појави фотографија од која Величествениот треба да се засрами!

Loading...

Величествениот Султан Сулејман пред да се прослави како актер, во трико танцувал и на настапите ја прател поп кралицата Ајда Пекан.Величествениот Султан Сулејман пред да се прослави како актер, во трико танцувал и на настапите ја прател поп кралицата Ајда Пекан.
„Од ништо не се срамев. Целта ми беше да се пробијам на турската сцена па почнав да танцувам. Се забавував, а и заработката беше одлична“ – изјавил Халит Ергенч.
Актерот од серијата “Величествениот“ денес се смее на овие фотографии на кои бујната коса му се вее пред вентилаторите, а светкавите костуми, никогаш повеќе не би ги облекол.

„Родителите не беа среќни, бидејќи работев само навечер и танцував во клубови, но знаеја дека сум тврдоглав и дека нема да се откажам од своите соништа, додал тој.“
Денес тој танцува само од задоволство, а знае и да запее кога и да има прилика.Величествениот Султан Сулејман пред да се прослави како актер, во трико танцувал и на настапите ја прател поп кралицата Ајда Пекан.

loading...
Loading...