Фото: Се појави мистериозно суштество на плажа во Бразил

Loading...

Се појави мистериозно суштество на плажите во Бразил, во близина на Сао Паоло, кое ги исплаши луѓето кои се релаксираа на убавото време. „Суштетството“ се појавило на крајот од октомври оваа година, а научниците се уште не знаат за што станува збор. 
Постојат теории дека ова всушност е мутирана риба, која најверојатно се загадила од некои хемикалии кои ги има во водите  на морињата и океаните и сето тоа предизвикало реакции на нејзиното тело. 
Ова не е прв ваков случај. Вакво суштество или мутирана риба како што соопштуваат некои научници, се појави и на бреговите од Шпанија. 
 „Суштетството“ се појавило на крајот од октомври оваа година, а научниците се уште не знаат за што станува збор. 
Постојат

loading...
Loading...