Фото: Се сликав со мојот ангел чувар!

Loading...

Според Дени на оваа фотографија јасно се гледа неговиот ангел чувар. Дени Гоја е пастор од САД, којшто стана вистинска интернет сензација откако објави интересна фотографија.
-Јасно се гледа ангелот, нејзиното лице и долгата коса. Ова е дефинитивно знак дека Господ има убав план за мене, вели тој.
Дени и неговата сопруга Даниела тукушто се венчале, па сметаат дека ова е знак оти ги чека убава и сигурна иднина.Дени Гоја е пастор од САД, којшто стана вистинска интернет сензација откако објави интересна фотографија.
-Јасно се гледа ангелот, нејзинот

loading...
Loading...