Фото: Сега секој би посакал да заигра за Албанија

Loading...

Изгледа Аднан Јанузај ќе го смени мислењето и ќе заигра за репрезентацијата на Албанија.Репрезентацијата на Албанија има нов физиотерапевт, т.е провокативна, сексипилна девојка, која на прв поглед се чини дека има златни раце и поседува огромни квалитети во својата работа.

Веќе започнаа да се зафркаваат репрезентативците, со тоа што веднаш пријавуваат повреди штом пристигнаа на припремите.
Повеќе на спорт365Репрезентацијата на Албанија има нов физиотерапевт, т.е провокативна, сексипилна девојка, која на прв поглед се чини дека има златни раце и поседув

loading...
Loading...