Фото: Секси Хурем разголена во турска бања

Loading...

Популарната турска глумица Мерјем Узерли, која се прослави со улогата на султанката Хурем во серијта “Сулејман Величествениот“ снимила провокативни фотографии со новинарката Ајше Арман во турска бања во Турција.

Новинарката правела интервју со неа, па двете девојки се сликале, прекриени само со крпи. 

Во разговорот со новинарката , Мерјем која ослабела премногу за улогата на султанкта, зборувала за нејзиниот живот во Германија, за родителите,  но и за нејзиното момче Џан Аташ за кого се надева дека е оној вистинскиот. Иако се зборуваше дека раскинала со него сепак,  таа вели дека се среќни заедно.

На прашањето дали  излегува навечер, популарната Хурем рекла дека никогаш не бива “ноќна птица“, и дека и како мала видела многу атрактивни места низ светот, и сега ужива во долгите прошетки и дружењата со пријателите.

Популарната турска глумица Мерјем Узерли, која се прослави со улогата на султанката Хурем во серијта “Сулејман В

loading...