Фото: Секси Сораја од друга песпектива

Loading...

Прекрасната србинка Сораја секојдневно не изненадува со некоја нова слика на нејзиниот фејсбук профил. Најчесто, градите на Сораја се во преден план на речиси сите фотографии, но таа објави фотографија на која нејзиниот задник е главниот атрибут. Во тесен црн костим за капење, Сораја заводливо позираше во еден луксузен базен, оставајќи ги своите обожаватели со отворена уста. 
Фото: facebookПрекрасната србинка Сораја секојдневно не изненадува со некоја нова слика на нејзиниот фејсбук профил. Најчесто, гради

loading...