Фото: Сестрата на Ким Кардашијан на 17 години го промени личниот опис!

Loading...

Додека нејзината постара сестра Ким Кардашијан со малку труд изгледа фантастично на фотографиите, кај Кајли Џенер се забележува големиот труд и вложување во изгледот, како повеќе би личела на сестра и.  17-годишната Кајли забележително ги зголемила своите усни, што доведе до лавина од реакции на дел од фановите.
„Усните ти изгледаат ужасно и преголеми се“ – гласеше еден од коментарите.
Се чини дека Кајли се обидува што повеќе да личи на нејзината постара полусестра Ким Кардашијан, отколку на Кендал.
Неодамна, австралиското списание „ОК“ објави дека Кајли користела ботокс, ги зголемила своите усни со филери и имала операција на носот, пред нејзиниот 17-ти роденден.
 17-годишната Кајли забележително ги зголемила своите усни, што доведе до лавина од реакции на дел од фановите.
„Усните ти изгледаат у

loading...
Loading...