ФОТО: Северина на изложба со предизвикувачко длабоко деколте

Loading...

Северина овој вторник ја посетила Љубљана, и тоа со причина.
Имено, таа таму пристигнала со цел да го поддржи нејзиниот пријател Димитрије Поповиќ, а нејзината секси појава ја споделила на Фејсбук страната, која се повеќе ја користи како комуникација со медиумите и фановите.
Таа на изложбата „ Метаморфоза “, се појавила во долг фустан со крајно предизвикувачко длабоко деколте. Изнудила воздишки, нели?Северина овој вторник ја посетила Љубљана, и тоа со причина.
Имено, таа таму прис

loading...