Фото: Северина воодушеви 5000 луѓе во Будва

Loading...

Северина синоќа во Будва, во најголемата дискотека на Јадранското море, Топ Хил ги воодушеви своите црногорски обожаватели.Северина синоќа во Будва, во најголемата дискотека на Јадранското море, Топ Хил ги воодушеви своите црногорски обожаватели. Пет илјади луѓе ја исполнија дискотеката Топ Хил, а та беше потврда колку нашите соседи ја сакаат Северина. Публиката со громогласен врисок го поздрави нејзиниот настап бината, околу 1 часот по полноќ во долг црн фустан.
Северина веќе оваа среда патува во Задар каде ќе одржи концерт во Хич Бар, потоа во петок настапува во Водице во дискотеката Хациенда, а во недела патува накај Македонија, поточно во Струмица, каде ќе го затвори Струмица Опен Фестивалот.
Повеќе на ТЗМ.МКСеверина синоќа во Будва, во најголемата дискотека на Јадранското море, Топ Хил ги в

loading...
Loading...