Фото: Си ја предвидела својата смрт

Loading...

Девојка која била прободена до смрт во автобус, само месец дена пред немилиот настан на чуден начин си ја предвидела смртта.
Таа на Твитер објавила дека ја загрижува некој човек којшто изгледал навистина сомнително и постојано одел горе-долу во двокатниот автобус, па седнувал на разни седишта.
Кристина Едкинс, 16, одела накај дома во двокатниот автобус кога 22-годишниот човек на смрт ја избодел пред очите на ужаснатите патници.
Тие веднаш повикале брза помош, но сето тоа било залудно и девојката сепак починала.
Девојка која била прободена до смрт во автобус, само месец дена пред немилиот настан на чуден начин си ја предвидела с

loading...