Фото: Шкотските навивачи го преплавија Скопје

Loading...

Шкотските навивачи пристигнаа во Македонија за да ги бодрат своите фудбалер кои денес ќе го одиграа фудбалскиот натпревар против македонскиот фудба

loading...
Loading...