Фото: Смеење во Сочи-на натпреварувачка и пукна опремата па сите и го видоа задникот!

Loading...

Смеење во Сочи!На боб-патеката во Сочи, натпреварувачките се подготвуваа да тргнат во тренинг-возење, но на една од нив ѝ пукна костимот и ѝ го откри целиот задник. Таа воопшто не обрати внимание на тоа и продолжи со тренингот, а социјалните мрежи наголемо фаќаат сеир со коментар дека опремата веројатно била кинеска. Не е познато за која натпреварувачка се работи.
Извор: RepublikaНа боб-патеката во Сочи, натпреварувачките се подготвуваа да тргнат во тренинг-возење, но на една од нив ѝ пукна костимот и ѝ го откри целиот задни

loading...
Loading...