ФОТО: Снежна покривка на Стража и Маврово, но патот е прооден

Снежна покривка на Стража и Маврово, но патот е прооден и исчистен за моторни возила.Сѐ уште е во сила само забраната за камиони на патните правци Гостивар-Маврово-Дебар, Гостивар-Стража-Кичево и обратно.
Сѐ уште е во сила само забраната за камиони на патните правци Гостивар-Маврово-Дебар, Гостивар-Стража-Кичево и обратно.

Пронајдете не на следниве мрежи: